Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Васюник

Середа, 19 серпня 2015, 17:13

Ігор Васюник: Львів може заробляти не тільки на туризмі

Ігор Васюник

Львів перспективне місто не тільки у сфері туризму, а й у машинобудуванні, поліграфії, тощо.

Про це у інтерв'ю Львівській пошті розповів нардеп і кандидат на посаду міського голови Львова Ігор Васюник.

Потрібно створити такі умови, щоб бізнес до нас ішов. Але цього не відбувається через високий рівень корупції.

Зараз в Україні мало інвесторів не через війну, а саме через корупцію. Міський голова не повинен створювати групу з кількох наближених осіб, які провадять бізнес у нашому місті.

Окрім туризму, у Львові є перпективи розвитку машинобудування, оборонної промисловості, поліграфічного видавництва тощо.

"Вважаю, що наш “Електрон” може бути потужним центром в цій галузі. Вони можуть випускати трамваї, тролейбуси, міські та міжміські автобуси. І робити це якісно! На мою думку, оборонну промисловість варто зберегти. Тривалий час не працював Львівський бронетанковий завод. Авіаремонтний завод також не працював. Діючі підприємства треба зберігати і розвивати. 

Львів може стати центром поліграфічного видавництва. У нас потужно зосереджений цей ресурс, і це треба розвивати. У Львові багато можливостей для розвитку легкої промисловості. І головне не заважати малому та середньому бізнесу. Бізнес завше хотів і хоче одного – чітких та прозорих правил гри, відсутності хабарництва і бюрократії. Я проти жодних", – розповів Ігор Васюник.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.