Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

реклама

molbuk.ua

Четвер, 20 серпня 2015, 13:33

До Дня Незалежності у Львові воюють з нелегальною рекламою

реклама

У Львові до Дня Незалежності планують очистити місто від нелегальної реклами та докуповують нові прапори.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків, до Дня Незалежності біля Оперного театру встановлять квіткову композицію, яка зображатиме прапор України.

У Сихіському районі встановили підвісні квіткові композиції на опорах на проспекті Червоної Калини на відрізку від кінотеатру ім. О.Довженка і до ринку «Шувар», а у Франківському районі до Дня незалежності купили 265 нових прапорів.

«Стандартно, прибираємо вулиці, косимо траву. Також перевірили прапоротримачі: чи вони добре закріплені, які з них потребують фарбування. Кожен ЖЕК району закупив нові прапори, загалом 265 штук. Також звернули увагу на під’їзди - деякі ми пофарбували, а також замінили лампочки», – зазначив заступник голови Франківської райадміністрації Орест Тимчишин.

У Личаківському та Залізничному районах позбуваються від нелегальної реклами.

«Ми очищуємо зупинки та електричні опори від несанкціонованої реклами. Як і завжди, поливаємо вулиці та стрижемо газони, а там, де його вже немає, завозимо землю та сіємо новий. Також наводимо лад там, де завершено ремонт, а на тих об’єктах, де роботи тривають, ми намагаємося компактно поскладати матеріли», – розповів заступник начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Михайло Ониськів.

У Шевченківському районі наразі ремонтують кінцеву зупинку трамваю №6 на вул. Торф’яній, а токож проводяться облаштування скверу на вул. Клепарівській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.