Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міський транспорт Львова

П'ятниця, 21 серпня 2015, 11:18

У Львові можна он-лайн спостерігати за рухом міського транспорту

міський транспорт Львова

Відтепер на сайті міської ради можна он-лайн відстежити рух громадського транспорту та час прибуття на конкретну зупинку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив працівник ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила, відтепер на офіційному сайті Львівської міської ради доступна нова послуга для мешканців – відображення руху міських автобусів та електротранспорту, а також час їх прибуття на конкретну зупинку.

«Це стало можливим завдяки спільній співпраці з компанією «СофтСерв» та наданням доступу до GPS, якими облаштовані автобуси та електротранспорт. Відтак, на сайті он-лайн можна відслідкувати, як рухається автобус чи тролейбус на мапі міста. Можна також вибрати конкретну зупинку і побачити час, протягом якого автобус прибуде на зазначену зупинку. Також можна побачити, коли на конкретну зупинку приїде автобус будь-якого маршруту, або автобус конкретного обраного маршруту», – заявив Ігор Могила.

Наразі в системі відображаються маршрути 3 перевізників, ще 2 перевізники будуть підключені до системи з 24 серпня. Послуга працює в тестовому режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.