Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

i.obozrevatel.ua

Середа, 4 липня 2012, 12:05

Двоє депутатів-хабарників Винниківської міськради можуть отримати до 10 років ув'язнення

Завершено досудове слідство у кримінальні справі стосовно двох депутатів Винниківської міської ради. За отриманий хабар їм світить позбавлення волі строком від 5 до 10 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

На даний час, прокуратурою Львівської області кримінальну справу за фактом вимагання та одержання хабара в значному розмірі та за попередню змову між собою,  скеровано до суду.

За такі протиправні дії останнім загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з конфіскацією майна та позбавлення права обіймати керівні посади на строк до 3 років.

На все майно обвинувачених накладено арешт.

Нагадаємо, у лютому поточного року, вказані посадовці, один з яких є секретарем ради, вимагали від зацікавленої особи 8 тис. 800 доларів хабара за винесення на розгляд сесії Винниківської міськради питання щодо розробки проекту землеустрою земельної ділянки. Також вони пообіцяли посприяти в прийнятті депутатами позитивного рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.