Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

укрзалізниця

ukranews.com

Вівторок, 25 серпня 2015, 14:54

На 5 вересня з Києва до Львова призначили додатковий швидкісний поїзд

укрзалізниця

Укрзалізниця запроваджує додатковий швидкісний поїзд для перевезення вболівальників на гру між збірними України та Білорусі.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

5 вересня 2015 року у Львові відбудеться матч між збірними командами України та Білорусі з футболу в рамках відбіркового етапу турніру УЄФА ЄВРО 2016. Відтак, для перевезення вболівальників на матч Укрзалізниця на 5 вересня призначила додатковий поїзд Інтерсіті+ № 745/746 Дарниця, Київ – Львів – Київ, Дарниця.

Поїзд відправиться зі станції Дарниця о 11:39 год, зі станції Київ-Пасажирський о 12:05 год і прибуватиме до Львова о 17 год. 10 хв.

Зворотно зі Львова швидкий поїзд відправиться о 23:58 год та прибуде на станцію Київ-Пасажирський о 06:55 год, а на станцію Дарниця – о 07:20 год.

Зазначимо, що розклад руху поїзда в обох напрямках розроблено з урахуванням розкладу матчу та часу, необхідного для того, щоб дістатись від залізничного вокзалу до стадіону, а після закінчення матчу – зворотно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.