Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

korupciya.com

Четвер, 27 серпня 2015, 17:54

Понад 76% львів’ян влаштовує теперішній стан міста

Львів

Понад 76% львів’ян вважають що їх місто розвивається у правильному напрямку, а 18,1% – у неправильному.

Про це повідомляє компанія Active Group, за результатами соціологічного дослідження, проведеного у Львові 15 серпня 2015 року в рамках проекту «Львівський омнібус».

Відповідаючи на запитання «Як ви вважаєте, чи в правильному напрямку розвивається Львів?», 35,5% львів'ян сказали, що місто розвивається в «правильному напрямку». Ще 40,7% відповіли, що місто розвивається «швидше в правильному напрямку».

При цьому частка львів’ян, які вважають, що місто розвивається «скоріше в не правильному напрямку», складає 18,1%, а тих хто вважає, що місто розвивається в «категорично неправильному напрямку» – 5,7%.

Також львів’ян попросили оцінити роботу свого міського голови, міської ради та комунальних служб міста. Оцінки ставились за п’ятибальною шкалою, де «один» – це мінімальна оцінка, а «п’ять» – максимальна.

33,7% опитаних поставили міському голові «трійки», 29,8% – «четвірки», а 13,2 – «п’ятірки». Негативно оцінили роботу мера 23,3% львів'ян (на «одиниці» – 9,3%, на «двійки» – 14,0%).

Роботу міської ради 32,9% львів’ян оцінюють позитивно. Негативні оцінки міська рада отримала від 29,2% опитаних (18,8% «двійок» та 10,4% «одиниць»). «Трійки» депутатам поставили 37,9% опитаних.

Середня оцінка роботи комунальних служб Львова виявилась нижчою за три бали. Оцінюючи роботу комунальників, лише 6,1% респондентів поставили максимальний бал. «Четвірки» и «трійки» комунальникам поставили 22,1% та 31,1% опитаних. 22,4% львів’ян вважають, що комунальні служби працюють на «два», а 18,3% оцінили їхню роботу на «одиницю».

Під час дослідження було опитано 1515 львів'ян у віці від 18 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.