Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

http://vgolos.com.ua

Середа, 4 липня 2012, 15:05

Галичина зараз нагадує 90-річного імпотента – Дроздов

Відомий львівський телеведучий Остап Дроздов порівняв реакцію львівської опозиції на ухвалення закону про мови з погрозами 90-річного імпотента зґвалтувати молоду дівчину. Про це він заявив сьогодні, 4 липня, у виступі на круглому столі: «Несподіванки при висуванні кандидатів у народні депутати України в одномандатних округах у Львівській області».

«Галичина зараз – це дев’яносторічний імпотент, який погрожує зґвалтуванням сильним, багатим, впливовим, успішним. І з такої позиції я пропоную ставитись всім до того, що відбувається, - сказав Дроздов. – Нам потрібно говорити не про російську мову і не про українську, а про місце україномовної Галичини в реальній Україні зразка 2012 року. Зараз це місце у нас абсолютно слабке. Ми фактично є аутсайдерами і представляємо позицію лузерів».

Нагадаємо, вчора, 3 липня, Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому як закон законопроект №9073 «Про засади державної мовної політики». За законопроект проголосували 248 депутатів.

Того ж дня львівською опозицією було створено страйковий комітет, у Львові,на площі Ринок встановлено наметове містечко, розпочато блокування будівлі Львівської ОДА.

Спільний план дій опозиції у Львові було погоджено ввечері 3 липня на зібранні демократичних сил Львівщини, у якому взяли участь представники Об’єднаної опозиції «Батьківщина» («Батьківщина», “Фронт змін”, Народний Рух України, «За Україну», «Громадянська позиція»), «Удару», ВО «Свобода», «Просвіти», «Зарваницької ініціативи», Української республіканської партії, Конгресу інтелігенції, Об’єднання «Небайдужі громадяни».

Відео дивитись тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.