Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Зозуля

Вівторок, 1 вересня 2015, 13:03

Капрал Зозуля не бачить різниці між українською та російською мовами

Юрій Зозуля

Юрій Зозуля викликатиме фахівця з української мови для перекладу з російської.

Про це повідомив 31 серпня на брифінгу начальник Управління патрульної служби МВС України у Львові капрал поліції Юрій Зозуля.

"Я не вважаю за потрібне ставити розмежування між тими, хто говорить російською мовою і тими, хто розмовляє українською. Ці люди прийшли у національну поліцію, і ці ж люди працюють на благо нашої держави", – зазначив Юрій Зозуля.

За його словами, якщо якась людина звертається за допомогою, то у поліції їй допоможуть, незважаючи на те, якою б мовою вона не спілкувалася: російською, українською, польською, англійською.

"Якщо якась людина не розуміє російську мову, то ми викличено фахівця, який усе перекладе на українську", – додав Зозуля.

Нагадаємо, 23 серпня у Львові запрацювала нова поліція, яку очолив заступник командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.