Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Середа, 4 липня 2012, 15:31

На Львівщині правоохоронці викрили чергову групу високопосадовців-хабарників

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за фактом одержання членами злочинної групи, до складу якої входили державні слжбовці, хабара за вирішеня земельного питання.  Про це повідомляє прес-служба УБОЗ ГУМВС України в Львівській області.

3 липня було затримано групу осіб, до складу якої входить один з голів селищної ради. Підозрювавані були затримані під час передачі частини грошових коштів в сумі 15 тис. дол. США від громадянки К. за сприяння у виділенні земельної ділянки площею 4 га рекреаційної зони на території Сколівського району. Затримані виступали в якості посередників між «клієнтами» та іншими високопосадовцями, уповноваженими на вирішення таких питань, - зазначено у повідомленні. 

Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Розслідування кримінальної справи доручено відділу розслідування злочинів щодо корупційних діянь прокуратури Львівської області. Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до інших злочинних дій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.