Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Подгорнов

Прес-реліз,   Середа, 2 вересня 2015, 12:41

Кожен четвертий львів’янин готовий вже сьогодні виходити на мітинги

Володимир Подгорнов

У Львові 25% людей готові вже сьогодні виходити на мітинги, 15% – на заборонені мітинги.

Про це повідомив президент українського фонду «Громадська думка» Володимир Подгорнов.

За словами Подгорнова, у Львові і в цілому по Україні радикальність населення досить висока і вона буде рости відповідно до того, наскільки бідніше житимуть люди.

«Сьогодні радикальність населення досить висока. Ви зрозумійте, що для революції достатньо 10% радикально-налаштованих голосів. А ми маємо 25% по місту Львову, а 15% готові йти і на заборонені мітинги. І чим гірше буде жити нашому народу, це, що стосується і підвищення цін на комунальні послуги, безробіття, війни на Сході України, тим більше у нас зростатиме відсоток радикальних поглядів», – зазначив Подгорнов.

За його словами, безумовно цей електорат буде симпатиком Радикальної партії Олега Ляшка на місцевих виборах у жовтні. «І кількість людей, які вимагають радикальних змін відобразиться на рейтингу радикальної партії. І чим ближче до жовтня місяця, чим більше зростатиме цифра у наших платіжках за комунальні послуги, а вона зросте уже у вересні, тим більше ростиме відсоток на виборах у радикалів», – дадав Подгорнов.

Також, як зазначив Подгорнов, додасть голосів Радикальній партії і ситуація довкола голосування за зміни до Конституції, блокування роботи Парламенту радикалами. «Звичайно, що ті політичні сили, які заявили чітку позицію, будуть помічені виборцями», – резюмував Підгорнов.

Зазначимо, згідно з результатами опитування, проведеного УФ «Громадська думка», найбільше жителів Львова турбують високі тарифи на комунальні послуги (майже 66%) та війна на Сході України (63%). Якби вибори до місцевих рад відбулись наступного тижня, то Радикальну партія Олега Ляшка у місті Львові підтримують майже 8% опитаних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.