Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада

patrioty.org.ua

Четвер, 3 вересня 2015, 14:29

Верховна Рада затвердила експеримент з фінансування львівських доріг

Верховна Рада

Верховна Рада підтримала законопроект щодо фінансування доріг державного значення за кошти митниці.

Сьогодні, 3 вересня, на сесії Верховна Рада прийняла законопроект № 2315а "Про внесення зміни до Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Одеській, Волинській та Львівській областях з фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення".

За це рішення проголосували 234 народних депутатів.

Відтак, з 1 вересня 2015 року до 1 січня 2017 року запроваджується експеримент з фінансового забезпечення:

- у Волинській та Львівській областях: поточний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Львів – Радехів – Луцьк (Н-17), ділянки Львів – Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ – Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе – Славське (Т-14-24);

- в Одеській області: реконструкція автомобільної дороги загального користування державного значення Одеса – Рені (на Бухарест) (М-15);

- у Чернівецькій області: поточний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на Кишинів) (Н-10).

"На період проведення експерименту для реалізації зазначених заходів до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів, спрямовуватимуться 50 відсотків суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на територіях відповідно Одеської, Волинської, Львівської та Чернівецькоїобластей, у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у липні Петро Порошенко доручив включити у законопроект про додаткові кошти на дороги Одеської області ще й Львівщину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.