Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Яворівський полігон

Четвер, 3 вересня 2015, 14:55

З Яворівського полігону викрали техніку на 215 тис дол

Яворівський полігон

Львівські правоохоронці спіймали зловмисників, які викрали військового обладнання з Яворівського полігону.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

У Яворівський райвідділ міліції, 2 вересня, звернувся курсовий офіцер Навчально-тренувального центру на Яворівському військовому полігоні, який повідомив, що з території полігону викрадено військове майно вартістю близько 215 тис дол.

У той самий день працівники міліції встановили осіб, причетних до крадіжки. Ними виявилися 2 чоловіків, які намагалися здати викрадене у пункт прийому металобрухту.

«Це 27 та 37-річні мешканці одного з сіл району, один з них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. На запитання, для чого вони викрали це обладнання, відповіли, що мали намір здати його у пункт прийому металобрухту. Викрадене військове майно працівники райвідділу у зловмисників вилучили», – розповів начальник ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.