Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Зозуля

Четвер, 3 вересня 2015, 15:14

Зозуля виправдовується стосовно наркотиків: віз ліки для бійців АТО

Юрій Зозуля

Капрал Юрій Зозуля запевнив, що віз ліки, серед яких були й ті, які містять наркотичні засоби, для бійців АТО.

Торік, в липні, українські митники виявили в очільника Львівської поліції заборонені препарати, які він намагався провести з Польщі.

АРМОР Міністерства внутрішніх справ України від 13 липня 2014 є інформація про те, що на митному пості «Ягодин» інспектор митниці Кухарук Андрій повідомив, що близько 11 год. при в’їзді в Україну під час митного огляду автомобіля Subaru ХV державний номер АА 1985 РІ під керуванням Зозулі Юрія Георгійовича, 1988 р.н., жителя м. Київ, бульвар Кольцова 14-д, було виявлено медичний препарат в ампулах «PIRALGIN» — 25 ампул по 0,5 грама (містить фенобарбітал. — Авт.) , та «POLTRAM» — 39 ампул, по 0,5 грама (містить трамадол. — Авт.), які містять наркотичні та психотропні речовини, заборонені для переміщення через митницю в Україну.

За його словами, Юрій Зозуля сплатив штраф 1700 грн за те, що перевозив заборонені ліки.

Нагадаємо, 23 серпня Львівську поліцію очолив заступник командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.