Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Богомольця

wikimapia.org

Четвер, 3 вересня 2015, 15:31

Ремонт вул. Богомольця у Львові планують завершити до кінця вересня

вул. Богомольця

Вул. Академіка Богомольця, на яку виділено 723,2 тис. грн, відремонтують до 27 вересня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, після ремонту, який здійснює ПП «Гарантспецбуд», вулиці буде повернуто бруківкове покриття. 

«Вулиця Акад. О. Богомольця у самому центрі міста була у жахливому стані. У нас вийшов капітальний ремонт 900 м2 вулиці і 320 м2 тротуарів. Крім того, замість асфальту буде бруківка, яку ми зекономили, знявши з вулиці Богдана Хмельницького (там ми поклали асфальт) і вул. Самійленка. Вулицю Акад. О. Богомольця, думаю, ми завершимо 27 вересня», – наголосив Іван Лозинський.

Нагадаємо, вул. Богомольця закрили на семонт 5 серпня на ремонт закрили.

Загалом Личаківський район від початку року вже використав більшу частину передбачених коштів для ремонту комунального господарства – із 11 млн 200 тис грн, які міський бюджет виділив району для проведення поточних та капітальних ремонтів, вже використали 6 млн 780 тис грн.

«Цьогоріч для проведення поточних ремонтів у нашому районі передбачили 52 об’єкти комунального господарства, для капітального – 20. За використані кошти поклали 6296 м2 бруківки для тротуарів, а також асфальтне покриття. Щодо доріг, то асфальтом вже замостили 10900 м2 і бруківкою 4800 м2», –  зазначив Іван Лозинський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.