Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Південна Корея

mustang.lviv.ua

П'ятниця, 4 вересня 2015, 09:19

У Львові відкриють корейське консульство

Південна Корея

Наприкінці вересня у Львові з’явиться Почесне консульство Республіки Корея.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Почесне консульство Республіки Корея відкриють 22 вересня, а очолить установу Почесний консул Владислав Ртіщев. Консульський округ охоплюватиме межі Львівської області.

"Місце відкриття Почесного консульства обране не випадково, адже Львів та Республіка Корея мають напрацьовані та тісні економічні зв'язки", – розповідає представник Міністерства закордонних справ України у Львові В’ячеслав Войнаровський.

Основними завданнями Почесного консульства Республіки Корея у Львові будуть:

- захист прав та інтересів громадян і юридичних осіб Південної Кореї, які перебувають на території України;

- представництво інтересів Південної Кореї;

- сприяння розвитку політичних, економічних, культурних, наукових та інших зв'язків, збір інформації про поточні події в сфері торгівлі, економіки, культури, науки.

Також одним із пріоритетних напрямків діяльності консульства стане розвиток різногалузевої співпраці між бізнес-спільнотами України та Південної Кореї, зокрема створення сприятливого інвестиційного клімату та максимальної підтримки для корейських інвесторів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.