Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Генпрокуратура

rian.com.ua

П'ятниця, 4 вересня 2015, 17:00

5 вересня у Львові стартує конкурс на керівників місцевих прокуратур

Генпрокуратура

Розпочинається перший етап відкритого конкурсного відбору на заміщення вакантних керівних посад у місцевих прокуратурах, які запрацюють з середини грудня цього року. 

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури України.

Відтак, усі кандидати, що подали свої заяви, мають пройти чотирирівневий конкурсний відбір, першим етапом якого є тестування на знання законодавства, яке розпочнеться 5 вересня у Львові, Дніпропетровську, Києві,  Одесі та Харкові.

"Вперше можливість спробувати свої сили була надана як працівникам прокуратури, так і професійним юристам, які ніколи до цього не працювали у нашій системі, але мають ентузіазм, порядність та бажання будувати нову прокуратуру. Ми отримали близько 6000 заяв, при цьому 60% з них – саме від зовнішніх кандидатів", – заявив заступник Генпрокурора України Давід Сакварелідзе.

За його словами, тестування буде відбуватися на базі регіональних вищих навчальних закладів із використанням спеціального програмного забезпечення, управління яким буде здійснюватися дистанційно із єдиного центру.

Зазначимо, прийом документів від кандидатів, які бажають очолити нові місцеві прокуратури, відбувався з 20 липня до 10 серпня 2015 року.

Нагадаємо, у результаті реформи системи прокуратури будуть сформовані 178 місцевих прокуратур із 639 районних, міських та міжрайонних.

Кандидатів на посади місцевих прокурорів Львівщини тестуватимуть у "Львівській політехніці".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.