Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДФС

rbc.ua

П'ятниця, 4 вересня 2015, 18:06

З початку року звільнили 1,4 тис працівників фіскальної служби

ДФС

У результаті зміни структури податкової системи України було звільнено 1,4 тис. працівників, планується звільнити ще 20%.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив сьогодні під час прес-конференції голова ДФС Роман Насіров, кількість працівників Державної фіскальної служби необхідно скоротити до кінця 2015 року на 20%. Наразі уже звільнено 1,4 тис. працівників.

"До кінця року необхідно зробити правильні кроки і зменшити кількість працівників ДФС вже до кінця року на 20%", – наголосив Роман Насіров.

За його словами, структурно-функціональні зміни відомства будуть відбуватися відповідно до рекомендацій, наданих місією Міжнародного валютного фонду.

Нагадаємо, у червні відбулася презентація проекту реформи Державної Фіскальної Служби. Реформа проводиться для покращення боротьби з податковими ямами, а також зменшення тиску на платників податків.

За словами міністра фінансів України Наталії Яресько, запровадження нової податкової системи в України планують розпочати з 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.