Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акція

Громадянська позиція

Прес-реліз,   Понеділок, 7 вересня 2015, 13:57

Виборчу програму «Громадянської позиції» створювали львів'яни

акція

Депутат Львівської міськради Володимир Гірняк разом з партією «Громадянська позиція» та  «Правим сектором-Захід» провели з мешканцями Львова зустріч-обговорення стратегії розвитку Львова.

Про це повідомляє ЛОО «Громадянська позиція».

Відтак, зустріч відбулася вчора, 6 вересня, на площі перед школою-гімназією імені В. Симоненка.

Як розповів депутат Львівської міськради Володимир Гірняк, метою такого заходу було залучити львів’ян до написання програми політичної партії «Громадянська позиція» на виборах, які відбудуться 25 жовтня.

«Ми вже не один рік працюємо з львів’янами і знаємо, що потрібно мешканцям і в яких основних напрямках ми будемо працювати – це  теплопостачання/ енергозбереження, це створення нових робочих місць, боротьба зі смородом і це робота по транспорту, по комунальному зокрема. Відтак, ми хочемо провести цілу серію таких умовних круглих столів з мешканцями районів. Переконані, що люди подадуть ще багато цікавих пропозицій, що потрібно змінювати в нашому місті», – зазначив Володимир Гірняк.

За його словами, після цих зустрічей фахівці опрацюють пропозиції львів’ян та включать найкращі з них у виборчу програму партії.

Нагадаємо, кандидатом від партії «Громадянська позиція» на виборах мера Львова став Володимир Гірняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.