Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Франція

panda.fm

Понеділок, 7 вересня 2015, 15:10

Франція погодилася прийняти 24 тис біженців

Франція

Протягом 2 років Франція прийме 24 тис біженців із Близького Сходу.

Про це повідомляє Еuobserver.

Як заявив президент Франції Франсуа Олланд на сьогодні, 7 вересня, на прес-конференції, Франція прийме 24 тис нових біженців протягом наступних 2 років.

Саме це обіцяла країна Євросоюзу щодо програми розселення біженців у країнах-членах ЄС.

За словами Франсуа Олланда, його країна очікує отримати 60 тис прохань з надання притулку в 2015 році. Також президент Франції закликав провести міжнародну конференцію щодо вирішення питання із міграційної кризи.

Нагадаємо, наприкінці серпня Великобританія та Франція підписали угоду про врегулювання кризи із нелегальними мігрантами. Згідно з нею, Британія щорічно виділятиме 5 млн євро для посилення заходів безпеки у районі Євротунелю і у порту Кале, а Франція мобілізує додаткові сили для охорони транспортних комунікацій.

Також 4 вересня на засіданні Європарламент запропонував розподілити між країнами-членами Євросоюзу 160 тисяч біженців. Більшість з нелегалів зараз перебувають на території Греції, Італії та Угорщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.