Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

зарплата

socinform.vn.ua

Понеділок, 7 вересня 2015, 16:29

На Львівщині перевірятимуть підприємства-боржники

зарплата

На Львівщині перевірять 36 підприємств, які заборгували своїм працівникам заробітну плату.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначила начальник головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова, тариторіальна державна інспекція з питань праці отримала згоду на перевірку 36 підприємств-боржників із виплати заробітної плати.

"Територіальна державна інспекція з питань праці уже розпочала позапланові перевірки щодо дотримання законодавства про оплату праці на 36 економічно активних підприємствах Львівщини, у яких наявна заборгованість з виплати заробітної плати. До перевірки залучатимуть фахівців Головного управління Держпраці у Львівській області", – наголосила Ольга Вільхова.

За її словами, згоду на проведення зазначених перевірок надала Державна інспекція України з питань праці 4 вересня 2015 року.

Зазначимо, станом на 4 вересня цього року заборгованість з виплати заробітної плати у Львівській області зафіксовано на 121 підприємстві на загальну суму 82 млн. грн. З них 77 економічно активних підприємств заборгували своїм працівникам 48,2 млн. грн.

Нагадаємо, 31 серпня прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Мінсоцполітики та головам ОДА разом із правоохоронними органами невідкладно скликати комісії щодо погашення заборгованості з зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.