Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Середа, 9 вересня 2015, 13:28

На Львівщині 69 посадовців підозрюють у корупції

Прокуратура Львівської області

Цьогоріч до судів направлено 69 протоколів стосовно посадовців, які вчинили адміністративні корупційні правопорушення.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, із зазначеної кількості протоколів, 2 – стосовно посадових осіб суду, по 1 – щодо службовців митниці та в.о. голови райдержадміністрації, 4 – щодо посадовців органів місцевого самоврядування, 7 – стосовно керівників та працівників медичних закладів, 10 – щодо керівників комунальних підприємств та ще 13 – про вчинення адміністративних корупційних правопорушень посадовцями навчальних закладів.

"За скоєння адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-6 КУпАП, за втручання прокуратури Залізничного району міста Львова до відповідальності притягнуто 2 заступників директора Державного навчального закладу "Львівське вище професійне училище інформаційно-комп’ютерних технологій", які будучи посадовими особами юридичної особи публічного права та  суб’єктами відповідальності за корупційні правопорушення, не подали у визначений термін, до 01.04.2015,  декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік", – йдеться у повідомленні.

Кожному із них суд призначив штраф у розмірі 850 грн.

Зазначимо, що загалом судами розглянуто 36 протоколів про адміністративні корупційні правопорушення, за наслідками яких до  відповідальності притягнуто 32 посадові особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.