Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

фото tsn.ua

Четвер, 5 липня 2012, 09:33

Тернопіль показує Львову приклад як Костюка не лише перетворити на бомжа, але й зробити безробітним

Тернопільська облрада сьогодні розгляне питання про створення виконкому обласної ради та скасування рішення про делегування облдержадміністрації повноважень облради.

 

З відповідною ініціативою виступив депутат обласної ради від ВО «Свобода» «у зв'язку із загрозою національній безпеці».

Він підготував проект рішення, згідно з яким буде створено виконавчий комітет Тернопільської обласної ради. Передбачено, що виконком облради стане виконавчим та розпорядчим органом на території області й візьме на себе всю повноту влади і відповідальність за суспільно-політичну ситуацію в області. При цьому рішення Тернопільської облради від 16 липня 2002 року №27 «Про делегування обласній державній адміністрації повноважень обласної ради» заплановано скасувати.

У проекті обласній раді також пропонується затвердити тимчасове положення про виконавчий комітет Тернопільської обласної ради, визначити структуру виконавчого комітету Тернопільської обласної ради, обрати голову виконавчого комітету, доручити голові виконавчого комітету підготувати пропозиції щодо кількісного та персонального складу виконкому та подати його на затвердження Тернопільській обласній раді.

Джерело: УНІАН

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.