Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міліція

gromada.lviv.ua

Четвер, 10 вересня 2015, 14:38

У квартирі львів'янина виявили зброю

Львівська міліція

Під час обшуку у квартирі підозрюваного у розбійному нападі на працівників львівської фірми правоохоронці виявили пістолет та набої.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Львівські правоохоронці 9 вересня провели санкціонований обшук у квартирі львів’янина, який 25 серпня у Франківському районі Львова, погрожуючи менеджеру фірми-перевізника предметом, схожим на пістолет, викрав більше 8 тис євро та мобільний телефон.

«Під час обшуку працівники міліції виявили предмет, схожий на пістолет та патрони калібру 7,62 мм, які відправлені на судово-балістичну експертизу. А вже за висновками експертів ми будемо знати, чи це та сама зброя, якою зловмисник погрожував жертві під час скоєння розбійного нападу», – зазначив начальник Франківського райвідділу міліції підполковник міліції Роман Гранківський.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.