Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міська рада

Четвер, 10 вересня 2015, 18:14

Посадовця львівської мерії звинувачують у розкраданні більше 400 тис грн

Львівська міська рада

Львівська прокуратура оскаржила рішення щодо виправдання посадовця мерії, якого підозрюють у розтраті понад 400 тис грн бюджетних коштів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, прокуратура Львова внесла апеляційю на вирок Франківського районного суду щодо в.о. начальника відділу капітального будівництва Львівської міськради, який звинувачується у розтраті майна, шляхом зловживання службовим становищем.

Досудове розслідування з'ясувало, що через зловживання посадовця, було розтрачено понад 340 тис грн бюджетних коштів при проведенні проектних робіт на об'єкті «Реконструкція вулиці Городоцькій у місті Львові».

Також на підставі підписаної ним документації, більше 70 тис грн з міського бюджету було зайво оплачено на рахунок підрядників під час виконання проектних та будівельних робіт щодо реконструкції парку «Високий Замок».

«Водночас, незважаючи на  обгрунтовані доводи прокурора, Франківським районним судом м. Львова обвинуваченого визнано невинуватим у розтраті 340 тис грн з бюджету, тобто у вчиненні кримінального правопорушення за ч.5 ст.191 КК України. Цим же вироком  його  визнано винним  за ч.1 ст.191 КК України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі  850 грн», – повідомляють у прокуратурі.

Прокуратура Львова вимагає скасувати зазначений вирок в апеляційному порядку. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.