Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Баляш

Прес-реліз,   П'ятниця, 11 вересня 2015, 11:14

Форум видавців у Львові допоміг організувати "Наш край"

Олег Баляш

Політична партія "Наш край" стала меценатом 22 міжнародного Форуму видавців, який стартував 9 вересня у Львові.

Про це повідомив депутат Львівської обласної ради, член партії "Наш край" Олег Баляш, як йдеться у прес-службі "Нашого краю".

"Форум видавців – це, безумовно, чи не наймасштабніша культурна подія року у Львові та найбільша книжкова подія країни. Однак кожного разу повторюється одна і та ж проблема з фінансуванням", – відзначив Олег Баляш.

За його словами, значну частину витрат на проведення форуму беруть на себе підприємці і меценати, адже фінансування, яке виділяє міська влада, недостатньо. Так, організаторам через фінансові труднощі кілька років поспіль доводилося відмовлятися від приїзду цілого ряду письменників.

"Щоб вивести країну з теперішнього хаосу, нам потрібні люди, які читають, розуміють логіку суспільних подій, які розвиваються і щораз навчаються. Тому ми і надалі всіляко підтримуватимемо Форум видавців, бо це візитка нашого краю", – підкреслив депутат облради.

Зазначимо, що голова Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Мирослав Хом’як придбає на Форумі літературу для книгозбірень Жовківського району Львівщини, адже одне з наболілих питань місцевих бібліотек – мізерне поповнення фондів.

Нагадаємо, Форум видавців у Львові – найбільша книжкова подія в Україні. Цього роки львів’яни та гості матимуть можливість відвідати 1300 заходів, серед яких презентації та публічні обговорення. В них візьмуть участь 3 тисячі авторів.

Цього року, у рамках події вперше відбудеться дитячий форум, який налічуватиме понад 400 заходів.

8 вересня стало відомо, що Олег Баляш приєднався до політичної партії "Наш край".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.