Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

фото ukranews.com

Четвер, 5 липня 2012, 10:33

Костюк здалека про те, що зневірився у Януковичу, а тому просить Бога подбати про єдність і державність України

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк закликає мешканців Львівщини до взаємоповаги і толерантності. Про це йдеться у його заяві з приводу ситуації, що склалася в Україні після прийняття ВРУ закону про мови. 

 

Костюк наголосив, що він свій мовний вибір вже зробив давно на користь української мови.

«Свій мовний вибір я зробив, увібравши його з молоком матері. Впродовж усього свого життя я і моя родина є відданими носіями рідної мови. Це свята і непохитна цінність", - сказано у заяві. 

Разом з тим Костюк вважає. що сьогодні найбільшою цінністю для української націє є єдність. А тому закликав мешканців Львівщини до взаємоповаги і толерантності

"Прошу замислитись над тим, як нині кожен з нас шанує і плекає цю цінність. Чи все ми зробили для того, щоб наша рідна мова стала мовою всіх українців, щоб вона єднала нас усіх та достойно утверджувалася серед мов інших народів?

В цей непростий час – коли нація проходить чергове випробування – найбільшою цінністю є її безумовна єдність. Прошу Бога про укріплення єдності українського народу та цілісності нашої держави.

Тому закликаю всіх громадян краю до взаємоповаги і толерантності", - сказано у заяві. 

Окремо в заяві наголошено на тому, що з невідомих причин голова Львівської ОДА чомусь у цей важкий для української нації момент перебуває не на Львівщині, а у відрядженні. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.