Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кінна карета

gidy.lviv.ua

П'ятниця, 11 вересня 2015, 13:39

У Львові розслідують інцидент з конем, який впав у центрі міста

кінна карета

Власник кінної карети спростував побиття коня візником у центрі Львова 6 вересня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні в Львівській міській раді відбулася зустріч з власником кінної карети, кінь якого 6 вересня впав на проспекті Свободи.

За його словами, випадок стався у пішохідній зоні в центрі міста: кінь злякався автомобіля, який під’їхав надто близько, та не постраждав.

«За участю моєї карети стався інцидент – у пішохідній зоні їхав автомобіль і дуже близько під’їхав до карети, внаслідок чого кінь спіткнувся та опустився на бруківку. Візник, який у той час керував каретою, повідомив, що надав допомогу коневі, аби він піднявся, поінформував поліцію про обставини події. Водій авто з місця події втік. Травми коневі завдано не було», – пояснив власник карети.

Наразі для перевірки обставини випадку та отримання підтвердження щодо умов, у яких живуть коні, місто скерувало запити у поліцію та Санепідслужбу, а також власника карети зобов’язали публічно показати умови утримування коней.

Нагадаємо, через цей інцидент львів'яни створили петицію до мера Львова Андрія Садового з вимогою припинити у місті жорстоке поводження із конями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.