Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

Четвер, 5 липня 2012, 10:45

Сайт Верховної ради "ліг"

Сайт Верховної ради України у четвер, 5 липня зранку не працює. Перебої з сайтом почалися близько 7-ї години, повідомляє ТСН. Наразі він не відкривається.

Між тим, як повідомлялося, 5 липня обіцяної опозиціонерами акції протесту під будівлею парламенту не відбувається. Наразі там нікого немає. Натомість мітинг продовжується під Українським домом.

Рада на засіданні 5 липня має розглянути законопроект, яким пропонується внести зміни в Конституцію в частині обмеження депутатської недоторканності. Після розгляду змін в Основний Закон депутати затвердять календарний план роботи своєї наступної 11-ї сесії, а потім Рада приступить до розгляду законопроектів у другому читанні.

Серед них, зокрема, проекти нових редакцій законів про зайнятість населення і про адвокатуру й адвокатську діяльність. На порядку денному загалом більш ніж 80 питань.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.