Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Галсільліс

uk.wikipedia.org

Понеділок, 14 вересня 2015, 14:54

Посадовця «Галсільлісу» оштрафували на 360 тис грн

Галсільліс

Лісничого «Галсільлісу» зобов’язали відшкодувати понад 360 тис грн. за зловживання службовим становищем.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Старосамбірський районний суд Львівської області задовільнив позов прокуратури щодо стягнення із  лісничого Старосамбірського лісництва ДЛГП «Галсільліс» більше 360 тис грн збитків, завданих через зловживання посадовцем своїм службовим становищем.

Як повідомили у прокуратурі, було встановлено, що посадовець, під час здійснення суцільно-санітарних рубок лісу у відведених їм, згідно з лісорубними квитками, ділянках, дав вказівки вирубати 39 дерев породи «Ялиця», які розташовані за межами ділянок, призначених для рубок.

Відтак, було зрубано деревини на суму понад 360 тис грн. Згідно з рішенням суду, уся сума завданих збитків підлягає відшкодуванню державі.

Зазначимо, за наслідками судового розгляду лісничого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки з позбавленням права обіймати посади у галузі лісового господарства терміном на 1 рік та штрафу в сумі 8,5 тис грн.

Водночас, на підставі ст. 75 КК України останнього звільнено від відбування покарання у вигляді позбавлення волі із встановленням іспитового строку в 1 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.