Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Нацбанк

rbc.ua

Вівторок, 15 вересня 2015, 17:22

Нацбанк запровадив "Єдине вікно"

Нацбанк

З 15 вересня в Нацбанку розпочали надавати адмінпослуги через "Єдине вікно".

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

Відтак, в територіальних управліннях НБУ розпочали працювати відділи по обробці документів "Єдине вікно", а до кінця вересня всі адміністративні послуги банку надаватимуть спеціалісти цього відділу.

Як зазначають у прес-службі Нацбанку, "Єдине вікно" – це підрозділ з надання усіх адміністративних послуг Національного банку, у якому громадяни та юридичні особи матимуть змогу отримати кваліфіковану допомогу з оформлення документів, скарг, листів, запитів, довідок, у тому числі про проведення декларування валютних цінностей і майна, кадрового адміністрування.

"Тепер достатньо надати всю інформацію до єдиного підрозділу – вхід до територіальних управлінь вільний, попередній запис не потрібен. Упевнений, що за рахунок консолідованого опрацювання звернень підвищиться ефективність та оперативність надання інформації як громадянам, так і юридичним особам, у тому числі банкам", – наголосив заступник голови Національного банку України Владислав Рашкован.

Рішення про створення відділу "Єдине вікно" було прийнято в рамках проведення реформи регіонів та впровадження електронного документообігу як складової комплексної програми розвитку фінансового сектору до 2020 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.