Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ПАТ "Львівобленерго"

hedgeye.com

Середа, 16 вересня 2015, 14:09

Львівобленерго закликає до раціонального використання електроенергії взимку

ПАТ "Львівобленерго"

16 вересня представники товариства провели прес-конференцію з приводу підготовки до осінньо-зимового періоду.

Як повідомив директор з маркетинг ПАТ "Львівобленерго" Андрій Скрипник, на даний час ніхто з керівництва не володіє інформацією наскільки виробники електроенергії забезпечені паливом на осінньо-зимовий період.

Відтак є вірогідність застосування різного плану обмежувальних заходів щодо енергокористування: графіки обмеження споживання, аварійні відключення, автоматичні частотні розвантаження.

За словами технічного директора "Львівобленерго" Андрія Романишина, компанія повністю готова до осінньо-зимового періоду. На капремонт ліній електромереж витрачено 36, 9 мільйонів гривень.

Станом на 16 вересня на Львівщині пошкоджено 18 високовольтних ліній електропередач. За попередніми погодженнями і проектною схемою, виконавча влада Львова повинна була перевести внутрішньо будинкові мережі на напругу 0,4 кіловольт, чого наразі не зроблено.

Як один з способів економії коштів Андрій Скрипник розповів про використання лічильників диференційованого обліку. Такий прилад дає змогу платити за електроенергію використану в нічний час вдвічі меншу ціну. Для користувачів-юридичних осіб ця сума нижча на 70%. 

У побутовому секторі за вересень встановлено близько 1000 лічильників.

Вартість встановлення двофазного лічильника становить 1203 гривні, трьохфазного – 2353.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.