Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 18 вересня 2015, 12:38

Павло Петренко: Органи юстиції стануть компактними

Міністр юстиції України Петренко повідомив про оновлення кадрів у судовій системі України.

Про це стало відомо сьогодні, 18 вересня, під час прес-ланчу з міністром юстиції україни Павлом Петренком, заступником міністра юстиції Гія Гецадзе та в.о. начальника Головного управління юстиції у Львівській області Ярославом Жукровським.

Міністр юстиції повідомив про оновлення кадрів органів юстиції та збільшення розміру заробітньої плати її працівникам.

"Органи юстиції стануть компактиними, професійними та високооплачуваними і без можливості надання платних послуг", – розповів Павло Петренко

Також під час прес-ланчу Ярослав Жукровський анонсував призначення переможниці конкурсного відбору Ірини Яцик на посаду начальника Городоцького управління юстиції, яка раніше не працювала в судовій системі.

"Ірина Яценко стане ще однією частиною нашої молодої команди Львівського обласного управління юстиції" – повідомив Ярослав Жукровський.

Нагадаємо, що у квітні цього року Міністерство юстиції не визнало результати конкурсу на начальника управління юстиції у Львівській області, відтак призначило виконуючого обов'язки Ярослава Жукровського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.