Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 18 вересня 2015, 12:08

Порошенко зняв санкції з іноземних журналістів

Петро Порошенко

Петро Порошенко виключив з санкційного списку, запровадженого проти Росії, 6 журналістів.

Про це йдеться у указі Президента України №550/2015 від 18 вересня 2015 року.

"Внести зміни в додаток 1 до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 вересня 2015 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", введеного в дію Указом Президента України від 16 вересня 2015 року № 549, виключивши позиції 69, 70, 72, 74, 78 і 83", – йдеться у документі.

Відтак, санкції зняли з британських, іспанських і німецького журналіста.

Зазначимо, у Єврокомісії висловили стурбованість з приводу санкцій проти західних журналістів, введених Україною, тому Петро Порошенко запропонував виключати журналістів європейських з санкційного списку.

Нагадаємо, 16 вересня президент Петро Порошенко підписав указ про введення санкцій проти Росії. Під дію українських санкції потрапило 388 фізичних і 105 юридичних осіб. У рішенні про запровадження українських санкцій, окрім сепаратистів, їхніх прибічників та посадовців РФ опинилася також низка журналістів відомих європейських медіа та один власник ЗМІ в Угорщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.