Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Хоткевича, 38

facebook.com

П'ятниця, 18 вересня 2015, 15:51

У Львові вірменин за двох біженців вимагав викуп у сім тисяч доларів

вул. Хоткевича, 38

У Львові судитимуть громадянина Вірменії, який захопив заручників-нелегалів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Сихівського району Львова скерувала до суду звинувачення щодо громадянина Вірменії, який незаконно захопив двох нелегальних мігрантів – громадян В’єтнаму.

Іноземець утримував чоловіка та жінку з 2 липня цього року у орендованому приміщенні на вул.Хоткевича у Львові, вимагаючи у родичів сплатити за їх звільнення загалом сім тисяч доларів викупу.

Отримавши дві тисячі доларів, вірменин відпустив одного із заручників та продовжував незаконно утримувати другого, проте 20 липня був викритий та затриманий правоохоронцями.

Наразі його дії кваліфіковано за ч.1 ст. 147 КК України (захоплення заручників), санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 20 липня правоохоронці евакуювали мешканців одного із під'їздів цього будинку і штурмували квартриру, в якій утримувались заручники. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.