Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

консульство Республіки Корея у Львові

filmmagazin.wordpress.com

П'ятниця, 18 вересня 2015, 18:29

22 вересня у Львові з'явиться корейське консульство

консульство Республіки Корея у Львові

У Львові відкриють Почесне консульство Республіки Корея, яке знаходитиметься на вул. Липинського, 36.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Почесне консульство Республіки Корея очолить Владислав Ртіщев, який з 9 червня визнаний Почесним консулом Республіки Корея. Консульський округ охоплюватиме межі Львівської області.

Одним із пріоритетних напрямків діяльності консульства у Львові стане розвиток різногалузевої співпраці між бізнес-спільнотами України та Південної Кореї, зокрема створення сприятливого інвестиційного клімату та максимальної підтримки для корейських інвесторів.

Урочисте відкриття консульства відбудеться 22 вересня 2015 року о 15:00 год на вул. Липинського, 36.

У церемонії візьмуть участь керівництво області та міста, силових відомств, представники іноземних дипломатичних установ, підприємництв Львівщини, очільники ВНЗ, військове командування, діячі культури та мистецтва.

Нагадаємо, що про відкриття Почесного консульства Кореї йшлося ще під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з Почесним консулом Владиславом Ртіщевим, яка відбулася 7 серпня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.