Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

loda.gov.ua

П'ятниця, 18 вересня 2015, 18:24

Дорогу від Старого Самбора до Смільниці ремонтуватимуть за польський кредит

Олег Синютка

Розбудова прикордонної інфраструктури та пунктів пропуску на українсько-польському кордоні на 70% складатиметься з ремонту доріг.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

18 вересня у пункті пропуску "Краковець-Корчова" Олег Синютка обговорив з воєводою Підкарпатського воєводства Малгожатою Хомич-Шмігельською, а також з представниками української та польської митної та прикордонної служб питання розбудови прикордонної інфраструктури.

"Заплановано, що 70% цих коштів буде використано на дороги і 30% – на розбудову інфраструктури митних переходів. Першочергово роботи розпочнуться на дорозі до митного переходу Грушів-Будомєж, також йдеться про дорогу від Сокаля до Угринова та від Старого Самбора до Смільниці", – зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, 9 вересня Польща виділила Україні 100 млн євро на розбудову прикордонної інфраструктури та пунктів пропуску на українсько-польському кордоні. Угода передбачає надання Україні кредиту на 30 років під 0,15%.

Як зазначив раніше Олег Синютка, розбудова прикордонної інфраструктури та пунктів пропуску на українсько-польському кордоні розпочнеться з ремонту доріг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.