Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ярмарок спорту

Вівторок, 22 вересня 2015, 11:52

24 вересня у Львові стартує «Ярмарок спорту»

ярмарок спорту

Особливістю цьогорічного Ярмарку стане акцент на екстримальні та нові види спорту.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Захід організовує компанія «Здорове місто» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту.

Протягом трьох днів кожен охочий зможе спробувати себе у різних видах спорту, представлених близько 40 організаціями. Захід відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Вітовського, 53 (Палац спорту «Динамо»). На відвідувачів очікують 4 новинки, яких не було на попередніх ярмарках: виступи Львівської обласної федерації «Кудо» (єдиноборства), школи для людей з фізичними вадами «Інваспорт», студії «Пілатес Львів» та жіночого спортивного клубу «екоФітнес».

Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми. Цьогоріч «Ярмарок спорту» відбувається вже вшосте.

Нагадаємо, 25 вересня у Львові відкрився 5-й Всеукраїнський Ярмарок спорту – захід, що має на меті популяризувати здоровий та активний спосіб життя.

Минулого року ралійна команда Sixt Ukraine презентувала бойові автомобілі та вшанувала пам´ять Вадима Нестерчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.