Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

фото gazeta.lviv.ua

Четвер, 5 липня 2012, 15:07

Матолич поскаржився у міліцію, що його не пускають на роботу у Львівську ОДА

Перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич звернувся у правоохоронні органи зі скаргою на дії учасників акції протесту у зв’язку з тим, що його не пропускають на роботу, у будинок Львівської ОДА на Винниченка, 18. Про це повідомила прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

 

«Сьогодні, близько 14.00, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич у супроводі правоохоронців з оперативною відеокамерою намагався потрапити в приміщення обласної ради. Його зупинили депутати Львівської облради, які постійно чергують при вход», - сказано у повідомленні.

Учасники акції запропонували Матоличу висловити у заяві до президента своє ставлення до подій 3 липня у парламенті та вимагати не підписувати мовний закон. За твердженням прес-служби ВО «Свобода» чиновник відмовився це зобити. 

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Михайло Костюк перебуває у відрядженні. Інформації про те, де знаходяться і що роблять інші заступники голови Львівської ОДА не недходило. Також не зрозуміло хто і як насправді керує Львівщиною. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.