Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Ярош

Вівторок, 22 вересня 2015, 17:57

"Правий сектор" увійде у структуру СБУ

Дмитро Ярош

Бійці "Правого сектора" увійдуть у підрозділ Служби безпеки України – спецпідрозділу "Альфа".

Таку інформацію підтвердив лідер партії Дмитро Ярош в інтерв'ю інтернет-виданню "Українська правда", передає Інтерфакс-Україна.

"Зараз відбувається процес входження в центр спеціальних операцій "Альфа" на базі 8-го батальйону, який знаходиться в секторі М. Вже попрацювала комісія і провела людей, які їм підійшли, – це кілька десятків бійців, які вже мають підписувати контракти. Андрій Червень буде цей підрозділ очолювати, він дзвонив, казав, що завтра перші контракти мають підписуватися", – сказав Ярош в інтерв'ю, частину якого було оприлюднено у вівторок.

За його словами, вливання в структуру СБУ є "найбільш підходящим варіантом": "Для багатьох наших хлопців, які не можуть за станом здоров'я, з інших причин увійти в офіційні структури, оце входження в "Альфу" дає можливість працювати як допоміжним підрозділам. Тобто для нас це ідеальна схема, ми її прийняли", – зазначив Ярош.

На зауваження, що спецпідрозділ "Альфа" – це маленький компактний загін і не може взяти всіх бійців "Правого сектора", він відповів: "Вони можуть працювати як допоміжні волонтерські підрозділи при цих хлопцях, які вже увійдуть у структуру".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.