Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 23 вересня 2015, 16:18

Садовий знову розкидається скверами

Андрій Садовий

На вул. Б.Хмельницького на ділянці від вул. Грінченка до вул. Липинського облаштовують ще один сквер.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ремонтники замощують велодоріжку, хідники, облаштовано комунікації під освітлення.

«У Львові робиться ще один сквер. Проект зробили молоді люди, місто його підтримало, інвестуємо бюджетні кошти. Але найважливіше, що мешканці долучаються і долучаються підприємці. Зокрема, компанія «Галка» обіцяє поставити хороші лавочки, мешканці обіцяють долучитися, коли будемо висаджувати кущі та дерева. А всі будівельні роботи робимо силами міста. Тут буде велодоріжка, 800м в обидва боки. Маємо за мету, щоб зі Збоїща велодоріжкою можна було доїхати аж до пам’ятника Міцкевичу. Це вже буде повністю зроблена веломагістраль.

До 10 жовтня основний об’єм робіт буде виконано. Люди, які тут мешкають, будуть мати можливість вийти і відпочити. Бо ця територія була закинута, тут порядку, чесно кажучи, не було. Завдячуючи ініціативі мешканців, твердій позиції району, ми це все підтримали. І освітлення буде якісне. Це також важливо з точки зору безпеки, буде менше роботи для нової поліції», – повідомив Андрій Садовий.

Роботи виконує компанія «АльфаБудСервіс». Кошторис – 2,4 млн грн.

Нагадаємо, у Львові цього року звели сквер на площі Святого Юра.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.