Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бурштин

ogo.ua

Середа, 23 вересня 2015, 17:54

Митники забрали автомобіль поляка через контрабанду бурштину

бурштин

Сьогодні львівські митники запобігли незаконному вивезенню бурштину загальною вагою понад 4 кг через пункт пропуску "Рава-Руська".

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДФС у Львівській області.

Громадянин Польщі намагався перемістити цей «товар» смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор» у пункті пропуску «Рава-Руська». Під час митного контролю легкового автомобіля у працівників митниці виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Автомобіль було виведено в місце поглибленого догляду, де в салоні автомобіля, повітряному фільтрі та в каністрі з під мастила було виявлено необроблене «сонячне каміння».

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Товар вилучено. Його вартість буде встановлено додатково. Також на підставі статті 511 МКУ автомобіль тимчасово вилучено, для забезпечення стягнення штрафу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.