Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Четвер, 24 вересня 2015, 18:09

У Львові перекриють декілька вулиць

перекриття руху

25 вересня відкривають ТЦ «Форум Львів»: буде змінено організацію руху транспорту на прилеглих вулицях.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

25 вересня урочисто відкриють ТЦ «Форум Львів», що розташований на вул. Під Дубом, 7б. У зв’язку з цим у день відкриття буде змінено організацію дорожнього руху на прилеглих вулицях.

Відтак, з 08:30 год. до 14:00 год. для руху транспорту закриють частину вул. Куліша на ділянці після повороту на пр. Чорновола до вул. Люльки.

«Якщо буде можливість, то відкриємо швидше, за потреби буде закритою довше», – зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Ігор Собенко.

Також завтра по вул. Під Дубом можна буде проїхати тільки в одному напрямку – з пр.Чорновола на Джерельну.

«Спільно з патрульною поліцією будуть виставлені пости біля вул. Джерельної і буде обмежено рух транспорту на вул. Під Дубом у напрямку пр. Чорновола. Вулиця Під Дубом буде обмежена для паркування, вона буде транзитною, щоб розкинути максимально потік транспорту з пр. Чорновола до вул.Джерельної», – заявив Ігор Собенко.

Також планується закриття повороту з вул. Газової на вул. Цехову у першій половині дня, на час заходів з відкриття торгового центру.

Громадський транспорт оминатиме закриту ділянку вул.Куліша через пр. Чорновола, а тролейбус №13 курсуватиме без змін.

Нагадаємо, у липні у Львові більше 50 робітників торгового центру "Форум" влаштували мітинг щодо невиплати зарплати генеральним підрядником будівництва ТОВ "Солстрой".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.