Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

obozrevatel.com

Четвер, 24 вересня 2015, 18:56

На Львівщині виявили притон наркоманів

наркотики

У Золочеві мешканець організував у своїй квартирі притон для наркоманів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС у Львівській області.

До Золочівського райвідділу міліції надійшла інформація про те, що місцевий мешканець організував у своїй квартирі в райцентрі притон для наркоманів.  

Як з’ясувалося в ході перевірки, у квартирі час від часу збиралися наркозалежні, які готували і вживали там наркотичні засоби.

Під час проведення обшуку в помешканні правоохоронці виявили та вилучили посудини із залишками наркотичної речовини, використані шприци із залишками наркотику, тощо.

За словами начальника Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС України у Львівській області полковника міліції Володимира Білоуса, власник квартири арештований і знаходиться в слідчому ізоляторі.

А також тривають слідчі дії щодо встановлення усього ланцюга злочинної діяльності зловмисника.

Наразі відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.