Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

твердопаливні котли

olx.ua

Прес-реліз,   П'ятниця, 25 вересня 2015, 10:37

Жовківський завод "Шляхіндустрія" нарощує виробництво

твердопаливні котли

ПРАТ "Шляхіндустрія" налагодило дві лінії по виробництву твердопаливних котлів.

Про це повідомляє відділ корпорптивний зв'язків ПРАТ "Шляхіндустрія".

Приватне акціонерне товариство "Шляхіндустрія", що у Жовкві, вже понад 30 років працює у сфері машинобудування.

В умовах економічної, політичної кризи актив заводу знаходить нові ефективні напрямки у виробництві. Саме тому за останні роки підприємство налагодило дві лінії по виробництву твердопаливних котлів.

Ринок збуту твердопаливних котлів Жовківського заводу "Шляхіндустрія" охоплює територію Західної України. Твердопаливні котли кожного року збільшують свою долю на ринку України. І це пов'язано з нестабільною ціною на електроносії, в першу чергу на природній газ.

Окрім цього вітчизняні твердопаливні котли витисняють закордонні аналоги завдяки сприятливій ціні, високій якості. Сучасні твердопаливні котли йдуть на зміну газовим, які вже не витримують конкуренції на ринку твердопаливних колів в Україні.

Як зазначив голова спостережної ради ПРАТ "Шляхіндустрія", Володимир Креховецький, на підприємстві працюють дві ліні по виробництву котлів.

Перша виготовляє продукт потужністю до 500 квт. Оскільки потужність котла залежить від зігрітої площі, то цей котел здатний обігріти приміщення площею до 5000 кв.м. Замовниками даної категорії товару виступають бюджетні та промислові організації.

Друга лінія виготовляє економ-котли, які розраховані для приватних помешкань. Їх потужність менша: від 14 до 50 квт. І відповідно забезпечення теплом розраховано на менші площі – від 150 до 500 кв. м.

"Варто відмітити, що виробництво твердопаливних котлів яскраво демонструє економічну перевагу. Адже не споживаючи російський газ, ми позбавляємо себе економічної залежності від іншої держави", – наголосив Володимир Креховецький.

За його словами, собівартість таких котлів в два рази дешевша, ніж при використанні газу.

"Сьогодні на заводі "Шляхіндустрія" працюють не тільки мешканці Жовкви та Львівщини. Ми прийняли до себе декілька родин біженців з Луганщини. Забезпечили їх роботою та житлом", – зазначив Володимир Креховецький.

Наразі у планах керівництва розвивати виробництво твердопаливних котлів, що автоматично збільшить нові робочі місця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.