Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

навчальні заклади

П'ятниця, 25 вересня 2015, 16:33

Директора львівської школи, у якій отруїлися діти, звільнили з роботи

навчальні заклади

Львівська міськрада завершила перевірки у СШ №98, де 14 школярів потрапили у лікарню через харчове отруєння.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомила директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Галина Слічна, сьогодні, 25 вересня, за результатами службового розслідування було видано наказ про звільнення з посади директора школи №98.

«Окрім цього, начальника відділу освіти Сихівського району Львова зобов’язано розглянути питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності заступника директора з господарської роботи СШ №98 та скерувати клопотання в комунальну міську четверту поліклініку щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності медсестри, яка працює у даному навчальному закладі і мала здійснювати постійну перевірку харчоблоку», – заявила Галина Слічна

Також, за її словами, буде розірвано договір з підприємцем, який надавав послуги в їдальні школи №98.

Нагадаємо, 17 вересня у львівській школі №98 через харчове отруєння постраждали 14 дітей. Наразі прокуратура Львівської області взяла на контроль хід розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.