Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

censor.net.ua

Прес-реліз,   П'ятниця, 25 вересня 2015, 18:14

Ігор Дума та Микола Рогуцький долучилися до політичної партії "Наш край"

Наш край

Наводити лад на Львівщині із політичною партією "Наш край" готові успішні львівські підприємці Ігор Дума та Микола Рогуцький.

Ігор Дума приєднався саме до партії "Наш край", щоб займатися тим, що вміє – розвитком рідного краю. "Україні потрібні  досвідчені люди справи, які своєю працею довели власну ефективність в рідних містах і селах" – зазначив Дума.

Микола Рогуцький підтримує ідеологію партії "Наш край", адже переконаний, що розвиток рідного краю – відповідальність місцевих лідерів-господарників. Микола Рогуцький йде на вибори не з обіцянками, а з конкретними справами. Вважає, що у владу йдуть не володіти, а наводити лад. Адже хто, як не підприємці, знають, як утвердити бізнес, що посприяло би в отримуванні нормальної заробітної плати, позитивно вплинути на всі ланки добробуту держави.

"Я – позапартійний, фінансово ні від кого не залежний, і зумів навести порядок у такій маленькій країні, як концерн "Артор", тому й хочу зробити щось конкретне для свого рідного краю. Пам'ятаю завжди слова мого батька, що якщо я не буду допомагати людям, і мені ніхто ніколи не допоможе. Є можливість допомагати – я це й роблю" – наголосив Рогуцький.

Довідка:

Ігор Дума

Президент Львівської обласної організації роботодавців транспорту. Народився 15 жовтня 1951 року, у Львові. Освіта вища. Академік Транспортної академії наук України, кандидат технічних наук, кавалер ордена "За заслуги" III-II ступенів, Заслужений працівник транспорту України. Безпартійний.

Микола Рогуцький

Власник "Західноукраїнського автомобільного дому" (дилер "Мерседес" у регіоні), президент корпорації "Артор" (сільськогосподарські підприємства). Народився 26 березня 1961, у м. Львові. Освіта вища. Закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Відомий меценат – керівник благодійної організації "Галицька ліга меценатів". Безпартійний.

фото: logos-ukraine.com.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.