Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://nrusumy.org

Четвер, 5 липня 2012, 18:31

Депутати Львівської обласної ради заявили про політичне переслідування

Ірина Сех та Ірина Фаріон, депутати Львівської обласної ради від ВО "Свобода" заявили під час сьогоднішньої прес-конференції про постійне відеоспостереження за ними, яке здійснюють люди у цивільному.

«Сьогодні ми спостерігаємо за цікавим винаходом, який не просто перешкоджає депутатській діяльності, а вже можу трактувати як втручання в особисте життя. На території нашого наметового містечка з'явилися камери, які невідступно за нами стежать, тоді коли ти малюєш губи помадою, тоді, коли ти п'єш водичку, тоді коли ти просто йдеш» – розповіла Ірина Фаріон.

«Я не знаю, хто за мною стежить постійно, може я після того буду на порносайті» – заявила Ірина Сех.

Обидва депутати звернулися з цього приводу до прокурора Львівської області з заявами з'ясувати, хто здійснює за ними нагляд і з якою метою.

Також Ірина Фаріон додала, що це ніщо інше, як збирання компроматів на депутатів напередодні виборів до Верховної Ради України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.