Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вбивство президента банка аркада

Субота, 26 вересня 2015, 12:06

Затримано підозрюваного у вбивстві президента банка Аркада

вбивство президента банка аркада

Правоохоронці 25 вересня затримали у Львові 29-річного мешканця Києва, якому оголошено підозру за скоєння навмисого вбивства та знищення майна.

Про це повідомила прес-служба ГУ УМВСУ у Львівський області.

Нагадаємо, 25 вересня неподалік від села Раковець Пустомитівського району з вогнепальними ушкодженнями виявлено тіло 49-річного жителя Київської області, який безвісти зник 18 вересня на Львівщині. Зниклим виявися президент банку Аркада Сергій Сущев. 

За підозрою у вбивстві цього ж дня працівники міліції затримали у Львові 29-річного киянина, який працював водієм президента банку і повідомив правоохоронні органи про його зникнення.

Попередньо встановлено, що підозрюваний на грунті неприязних відносин скоїв вбивство із застосуванням вогнепальної зброї, тіло сховав у лісовому масиві поблизу села Раковець, автомобіль Range Rover, на якому працював і який належав загиблому, – спалив.

Проводиться ряд експертиз. Всі обставини і мотиви злочину встановлюються.

Як повідомлялося, до Сихівського райвідділу міліції 20 вересня звернувся 29-річний киянин, котрий повідомив про зникнення 49-річного чоловіка, директора однієї зі столичних фінансових установ. За словами заявника, його керівник від 18 вересня не виходив на зв'язок та місцезнаходження його невідоме.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

21 вересня неподалік села Раковець Пустомитівського району у лісовому масиві було виявлено  спалений автомобіль Range Rover, який належав зниклому  керівнику банківської установи

Головним управління МВС України у Львівській області було оголошено в розшук Сущева Сергія Олександровича, 1966 року народження, уродженця Республіки Молдова, якого востаннє бачили 18 вересня 2015 року у селіРаковець Пустомитівського району Львівської області.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.