Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

навчальні заклади

pedpresa.com.ua

Понеділок, 28 вересня 2015, 16:27

На освіту на Львівщині виділили майже 30 млн грн

навчальні заклади

З обласного бюджету упродовж тижня виділено 80,7 млн. грн на освіту, культуру , здоров'я, будівництво та дороги.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА, профінансовано органи державного управління на суму 0,5 млн. грн., освіту – 28,3 млн. грн., охорону здоров’я – 28,9 млн. грн., соціальний захист та соціальне забезпечення – 4,4 млн. грн., культуру та мистецтво – 2 млн. грн., засоби масової інформації – 0,1 млн. грн., фізичну культуру та спорт – 2,1 млн. грн., будівництво – 1 млн. грн., дорожнє господарство – 10,6 млн. грн., виконання природоохоронних заходів – 0,2 млн. грн., мікропроектів – 0,7 млн. грн., а також інші видатки – 1,9 млн. гривень.

Із виділених коштів спрямовано на виплату заробітної плати працівникам обласних бюджетних установ – 47 млн. грн., стипендій учням професійно-технічних навчальних закладів та студентам вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації – 1,4 млн. грн., надання одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам – 0,8 млн. грн., компенсаційні виплати інвалідам на бензин, ремонт та техобслуговування автотранспорту – 0,3 млн. грн., відшкодування поховань учасників бойових дій та національно-визвольних змагань – 0,4 млн. грн., оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 4,1 млн. грн., медикаментів – 2,2 млн. грн., продуктів харчування – 2,8 млн. грн., канцелярських та господарських товарів, послуг з обслуговування та ремонту обладнання – 2,8 млн. грн., фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією та ремонтом доріг – 10,6 млн. грн., проведення капітальних – 5,9 млн. грн. та інших видатків – 2,4 млн. грн.

У Львівській ОДА наголошують, що виділення цих коштів не допустило заборгованості із зазначених видатків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.