Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт на вул. Сихівській

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 28 вересня 2015, 18:09

У Львові перекриють вул. Сихівську – Кавалерідзе

ремонт на вул. Сихівській

29 вересня обмежать рух транспорту на вул. Сихівській – Кавалерідзе.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра, 29 вересня, з 8.00 до 18.00 год на перехресті вул. Сихівської з вул. Кавалерідзе ТзОВ «Онур» проводитиме дорожньо-ремонтні роботи, у зв’язку з чим ділянка вулиці буде непроїзною.

"На місці проведення робіт встановлять відповідні дорожні знаки, бар’єри та конуси. Об’їзд ділянки здійснюватиметься іншою смугою", – йдеться у повідомленні міськради.

Нагадаємо, 15 вересня закрили для руху транспорту вул. Сихівську від вул. Соняшникової до вул. Морозної.

Зазначимо, що вул. Сихівську ремонтують з 1 вересня – рух транспорту наразі  здійснюється в односторонньому режимі. Орієнтовний термін завершення робіт – 10 жовтня. Виконавець – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Вартість будівельних робіт складатиме понад 23 млн. грн.

Заплановані обсяги робіт: влаштування дорожнього покриття з асфальту – 17251 м2; ремонт бічних проїздів – 1827 м2; ремонт технічних тротуарів  – 1045 м2; заміна переходів водопроводу через дорогу – 3 шт; заміна дощоприймачів – 20 шт; ремонт світлофора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.